We zijn zeer verheugd om de lancering van onze nieuwe website aan te kondigen. Bezoek ons op www.tacon.nl or www.matrixtape.com. Na maanden van hard werken en toewijding zijn we verheugd om de lancering vandaag officieel aan te kondigen. We wilden de nieuwe website sneller maken, makkelijker te navigeren en gebruiksvriendelijker maken.

Als convertor en innovatieleider van technische tapes en folies is het voor ons belangrijk om informatie over ons thought leadership, onze diensten en trends toegankelijk te maken voor onze huidige en toekomstige ralaties. Wij streven ernaar onze klanten en partners te voorzien van de meest accurate en actuele informatie en delen onze kennis en expertise op het gebied van productontwikkeling en innovatie.

Ons doel met deze nieuwe website is om onze bezoekers op een eenvoudige manier kennis te laten maken met de diensten van Tacon en op basis van hun eigen keuze informatie te laten vergaren. De nieuwe website geeft een betere toegang tot Who We Are, How We Work, Expertise & Services, Our People, Blog en een downloadable eBooks, maar ook een verbeterde carrièrepagina.

Our current and prospective clients will find useful information about our services on the homepage of our website. The 101 eBooks will elaborate on the materials we convert.

De site bevat onder andere geïntegreerde social media buttons voor Facebook, Twitter en Linkedin om de communicatie met de klanten te verbeteren. We zullen onze inhoud regelmatig updaten met nuttige informatie en 'cutting edge thought leadership', aankondigingen en successen in de sectie Blog.

We willen ook graag onze geweldige medewerkers van Tacon bedanken die hun tijd en energie hebben gedoneerd om deze site te maken tot wat hij is.

Voor vragen, suggesties, feedback of opmerkingen kunt u ons mailen via de contactpagina.

Dank u wel!

Robert Methorst
Commercial Director
Tacon & Matrixtape