Converting

HomeDienstenConverting

eBookAdhesive Tape101

Download hier

Vacatures

Meer informatie

Onderdeel van uw productieketen

Van innovatief ontwerp tot de uiteindelijke productie, ons deskundige team zal helpen bij het ontwerpen van een zelfklevende tape oplossing en een productieproces op maat om aan uw tape vraag te voldoen en productiekosten te verlagen.

Wij bieden converting services aan zoals stansen, snijden, lamineren, printen, vellen, spoelen, terugspoelen en eindeloos veel andere diensten.

Cutting

Tacon, Tape Converters heeft verschillende snijmachines voor tapes in verschillende maten. Door de tapes op een efficiënte manier te snijden kunnen we deze converteren met minder afval, wat kostenbesparend is en het milieu ten goede komt.

Die-cut

Onze stans machines kunnen tapes omzetten in een grote verscheidenheid aan maten en vormen. De gestanste tapes zijn eenvoudig aan te brengen. Waarmee de aanbreng tijd verkort of zoeken naar een oplossing te vinden voor nieuwe zelfklevende producten.

Laminate

Tacon, Tape Converters is in staat om verschillende tapes op elkaar te lamineren of uw eigen producten zelfklevend te maken. Of het nu gaat om één of meerdere lagen, Tacon kan uw ideeën tot leven brengen.

Printing

We kunnen tekst en afbeeldingen drukken op verschillende soorten materialen om uw boodschap over te brengen, zoals bedrijfslogo's, productgebruik en instructies.

Sheeting

Sheeting is een proces van het snijden van flexibele materialen en lijmen op elke willekeurige rechthoekige vorm en grootte.

Rewinding

We snijden en wikkelen jumborollen of logs van tapes & flexibele materialen om aan specifieke afmetingen te voldoen die nodig zijn.

Spooling

Spooling allows us to wind long lengths of material on one spool, up to thousands of meters. This will optimize productivity by reducing down time for the end user.

Verpakkingen

Wij kunnen uw product zo verpakken dat het aan uw specifieke eisen voldoet.

Onze belangrijkste markten voor converting
Bouw
4
Grafisch
2
Industrie
33
Medisch
33
Verpakkingen
11
Vervoer
11
nl_NLNL