Loonwerk

HomeDienstenLoonwerk

eBookAdhesive Tape 101

Download hier

Vacatures

Meer informatie

Stronger together

Tacon maakt zelfklevende tapes en flexibele materialen tot onderdelen en eindproducten voor private labels in heel Europa.  Met andere woorden, fabrikanten huren Tacon in om te helpen bij de productie van hun producten.

Ons ervaren team van product-engineers kan u assisteren met het proces van ontwerp tot ontwikkeling. Van prototyping tot het managen van de volledige productie. We helpen niet alleen de productiekosten te verlagen, maar onze ontwerpexpertise zorgt ook voor innovatieve kwaliteitsproducten.

Wij bieden converting services aan zoals stansen, snijden, lamineren, printen, vellen, spoelen, terugspoelen en eindeloos veel andere diensten.

Cutting

Tacon, Tape Converters heeft verschillende snijmachines voor tapes in verschillende maten. Door de tapes op een efficiënte manier te snijden kunnen we deze converteren met minder afval, wat kostenbesparend is en het milieu ten goede komt.

Die-cut

Onze stans machines kunnen tapes omzetten in een grote verscheidenheid aan maten en vormen. De gestanste tapes zijn eenvoudig aan te brengen. Waarmee de aanbreng tijd verkort of zoeken naar een oplossing te vinden voor nieuwe zelfklevende producten.

Laminate

Tacon, Tape Converters is in staat om verschillende tapes op elkaar te lamineren of uw eigen producten zelfklevend te maken. Of het nu gaat om één of meerdere lagen, Tacon kan uw ideeën tot leven brengen.

Printing

We kunnen tekst en afbeeldingen drukken op verschillende soorten materialen om uw boodschap over te brengen, zoals bedrijfslogo's, productgebruik en instructies.

Sheeting

Sheeting is een proces van het snijden van flexibele materialen en lijmen op elke willekeurige rechthoekige vorm en grootte.

Rewinding

We snijden en wikkelen jumborollen of logs van tapes & flexibele materialen om aan specifieke afmetingen te voldoen die nodig zijn.

Spooling

Spoelen stelt ons in staat om lange lengtes materiaal op één spoel op te winden, tot duizenden meters. Dit zal de productiviteit optimaliseren door de stilstandtijd voor de eindgebruiker te verminderen.

Verpakkingen

Wij kunnen uw product zo verpakken dat het aan uw specifieke eisen voldoet.

Onze belangrijkste markten voor converting
Bouw
4
Grafisch
2
Industrie
33
Medisch
33
Verpakkingen
11
Vervoer
11
nl_NLNL