A warm welcome for Jarne Machiels, who joins our team as Product Development Engineer.

Sinds 2021 wordt het Tacon & Matrixtape team versterkt door een nieuwe medewerker, Jarne Machiels. Als product development engineer is hij verantwoordelijk voor project management, R&D engineering, product ontwikkeling en technische ondersteuning.

In 2016 behaalde Jarne Machiels zijn Bachelor graad in de industriële ingenieurswetenschappen chemie aan de gezamenlijke opleiding van University Hasselt & KU LeuvenEén jaar later ontving hij zijn mastergraad in dezelfde studie, waarbij zijn master thesis focuste op onderzoek naar geprinte rekbare elektronica.
Na een eerste, succesvolle tussenstop als productingenieur bij Tacon (2017-2018), ging hij aan de slag als projectingenieur bij IMO-IMOMEC (Instituut voor Materiaalonderzoek), Universiteit Hasselt & IMEC. Hier werkte hij op het European CORNET-project PAPERONICS, ‘Low Cost Multisensory Paper & Packaging Applications’. Dit onderzoek focust op de ontwikkeling van slimme verpakkingen door integratie van geprinte elektronica op papier & karton. Na een periode van 2 jaar versterkt Jarne nu opnieuw het Tacon & Matrixtape team als product development engineer!

“Van kinds af wilde ik graag uitvinder/ingenieur/onderzoeker worden, die innovatieve producten ontwikkelt met een sterke impact op ’t dagelijks leven. Hierbij drijft mijn passie omtrent materiaalwetenschappen alsook mijn nieuwsgierig, gemotiveerd karakter me ertoe om m’n kennis en ervaring in dit domein – met focus op adhesives, converting technologie en printed electronics – te verbreden. Ik ben sterk geïnspireerd door de talloze opportuniteiten en high-end projecten bij Tacon & Matrixtape welke een (in)directe impact hebben op ’t dagelijks leven. Ook ben ik sterk aangesproken om (terug) deel uit te maken van dit mooi en ervaren team dat aan elkaar plakt als een familie, zodat we samen nieuwe producten kunnen ontwikkelen!”

Jarne Machiels, Product Development Engineer

De nieuwe aanstelling van Product Development past in de strategie van Tacon & Matrtixtape met betrekking tot innovatie op het gebied van industriële tapes en technische folieconversie voor de medische, automotive, bouw-, verpakkings- en andere industrieën.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en hebben er de volste vertrouwen in om als team geweldige innovatieve producten te ontwikkelen.