A warm welcome for Mirte Jette, who joins our team as master graduate intern Supply Chain Management.

In 2016 started Mirte her academic career studying the HBO Bachelor of Business Administration at Avans in Den Bosch. During this study she followed the pre-master Supply Chain Management at Tilburg University. This allowed her to immediately start the Master of Supply Chain Management after receiving her Bachelor’s degree in 2020. Currently, she is moving towards the end of this Master which has brought her to Tacon.

"Ik ben zeer verheugd om aan te kondigen dat ik mijn Master Thesis ga schrijven voor Tacon & Matrixtape. Vanaf het begin van mijn academische carrière heb ik affiniteit gehad met procesoptimalisatie. Vooral op het gebied van Supply Chain Management. Ik ben verheugd om deze nieuwe reis bij Tacon & Matrixtape te beginnen en ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn nieuwe collega's."Mirte Jetten

Tijdens haar Bachelor heeft ze verschillende procesoptimalisatie projecten en stages gedaan, wat haar interesse in het onderwerp verder heeft vergroot. In februari zal Mirte starten met het schrijven van haar Master Thesis voor Tacon & Matrixtape. Tijdens deze stage zal zij onderzoeken hoe Tacon & Matrixtape hun warehouse processen en activiteiten kunnen optimaliseren. Een belangrijke doelstelling van de thesis is het bereiken van geoptimaliseerde en nauwkeurige voorraadniveaus.

De nieuwe aanstelling van een stagiair in onze Supply Chain past in de strategie van Tacon & Matrtixtape met betrekking tot procesoptimalisatie in onze productie en ons magazijn ter ondersteuning van onze voortdurende groei op het gebied van industriële tapes en technische filmconversie voor industrieën waaronder de medische, automobiel-, bouw- en verpakkingsindustrie.

We kijken uit naar een geweldige samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat we het bedrijf verder kunnen ontwikkelen als een enthousiast en bekwaam team.